Meer dan een jaar later.

De laatste posts op mijn site zijn ondertussen meer dan een jaar oud.  Ik kan me voorstellen dat mijn volgers zullen gedacht hebben dat ik gestopt ben met deze materie.  Niets is minder waar. In alle stilte en met veel overgave hebben we gesleuteld aan het schrijven van een automatisch tradingprogramma.  Door het backtesten van dit programma zijn we heel wat wijzer geworden.  We zijn tot de conclusie gekomen dat manueel traden met onze strategie,  betere resultaten oplevert dan het automatisch programma. Er is echter één struikelblok en dat is "emotie".  Beheersing van emoties, gekoppeld aan discipline blijft de grootste uitdaging voor een daytrader. 

De volgende weken en maanden post ik op regelmatige basis opnieuw video's met tekst en uitleg over onze huidige aanpak en inzichten.  Voel jullie vrij om te reageren of vragen te stellen via deze site.

Voorlopig heb ik nog geen nieuwe opleidingen geprikt.  Trade safe!