Leren traden, een levenslange leerschool.

Jullie zullen wel gemerkt hebben dat het de laatste weken behoorlijk stil is op de chat en op de website.  Dat heeft zo zijn redenen.  De klassieke aanpak om mensen proberen op te leiden en mee te nemen in mijn daytrading verhaal werkte tot op heden niet zoals ik verwacht had. Dat merkte ik duidelijk aan het aantal bezoekers op mijn site, aan het feit dat er weinig reacties waren op de videoanalyses, aan het aantal inschrijvingen enz.. Het heeft me aangezet om  nog veel dieper te graven in de charts om de bewegingen van de markt te begrijpen en vooral te kunnen volgen en te bewaken met een verklaarbare stop.  De graafwerken waren enorm en in feite houden ze niet op want de voeling met de markt blijft maar stijgen als je alle dagen naar de charts tuurt. 

De inzichten zijn ondertussen van die aard dat ik de aanpak op de site over een ander boeg gooi binnen afzienbare tijd. 
Een daytrader, swingtrader of belegger moet afgelijnde plannen maken en bewaken met een bewezen strategie. 
Er kan bijvoorbeeld geld verdiend worden in 3 minuten, in 60 minuten of door een positie de ganse dag aan te houden.  De setup is steeds dezelfde maar en moet dus ook gerespecteerd worden. 
In een eerste fase post ik video’s over trades binnen diverse tijdframes om uit te leggen hoe ik te werk ga.
In een tweede fase zal de online chatroom meer geopend worden om tekst en uitleg te geven real time en in een derde fase wordt de winstcurve op de site gepost om duidelijk te maken dat we goed bezig zijn. To be continued. 

Commentaren: 5
 • #5

  Denis (vrijdag, 10 maart 2017 11:40)

  Sorry, laatste keer dat ik kwam piepen.Het gaat je goed!

 • #4

  Jantjefoutloos (zaterdag, 04 maart 2017 18:00)

  Ik mis u dagelijkse video wel

 • #3

  Lindsy Isreal (maandag, 06 februari 2017 14:17)


  It's difficult to find well-informed people in this particular subject, but you seem like you know what you're talking about! Thanks

 • #2

  Denis (woensdag, 25 januari 2017 11:49)

  Alles in orde?

 • #1

  Denis (dinsdag, 22 november 2016 15:21)

  Benieuwd.Hopelijk enkel real trades.Het posten van real trade video´s zoals die van 'Trader from Amsterdam' heeft niets met ego te maken maar met geloofwaardigheid.Sites als 'The Strategy Lab' (door daytradingschool.org bestempeld als een scam) bestaan er genoeg.Succes.